Työterveyshuoltoa Hämeen maatalousyrittäjille ja -yrityksille


MTK Häme on kilpailuttanut työterveyspalvelut maatalousyrittäjiä ja -yrityksiä varten yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Melan kanssa.

Kilpailutuksen myötä solmimme puitesopimukset Terveystalo Oy:n ja Työterveys Wellamo Oy:n kanssa. Puitesopimuksissa on sovittu maatalouden työterveyshuollon sisällöstä ja hinnoista.

Yrittäjänä vältyt vaikeaselkoiselta kilpailutukselta, kun hyödynnät puitesopimustamme. Kilpailutuksessa tavoitteenamme olikin helpottaa työterveyspalveluiden hankintaa ja varmistaa asianmukainen hinta-laatusuhde.

Hämeen alueella toimivat MYEL-vakuutetut maatalousyrittäjät voivat hankkia työterveyspalvelut itselleen ja työntekijöilleen puitesopimuksen mukaisesti ilman omia sopimusneuvotteluja. Työnantajana toimivien on lakisääteisesti järjestettävä työterveyden palvelut lyhytaikaisessakin palkkasuhteessa oleville työntekijöilleen.

Puitesopimuksen hinnat kattavat yleisimmät työterveyden kautta tarjottavat palvelut. Muiden palvelujen osalta noudatetaan palveluntuottajan kulloinkin voimassa olevaa hinnastoa. Liittymissopimusta tehtäessä on tärkeää varmistaa, että sopimus tehdään MTK Hämeen solmiman puitesopimuksen mukaisena. Terveystalon kampanjakoodi on MTKHÄME

Työterveyshuoltojen hintoja voit vertailla kirjautumalla sisään.

Seuraavista oppaista löydät lisätietoa työterveyspalvelujen järjestämisestä:
Työterveyspalvelujen ostajan opas
Työterveyshuollon vaihtuminen kunnan ulkoistaessa palveluitaan

Terveystalo, työterveyden puitesopimus

Terveystalo on Suomen suurin työterveyspalveluiden tuottaja Suomen kattavimmilla digitaalisilla palveluilla ja aukioloajoilla. Saat suoran yhteyden lääkäriin keskimäärin 7 sekunnissa 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Etäpalveluidemme lisäksi palvelemme myös kivijalassa noin 300 toimipaikassamme ympäri Suomen. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja toiminnallemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Olemme aidosti yrittäjän työterveyskumppani – pidämme sinut pelikunnossa: tuemme ja ennaltaehkäisemme työkykyriskejä, jotta voit työssä hyvin ja pysyt terveenä. Noin 90% akuuteista vaivoista voidaan hoitaa etänä ja kun asia vaatii hoitoa paikan päällä, koko valtakunnallinen verkostomme on käytettävissäsi.

Terveystalon kampanjakoodi on MTKHÄME.
https://www.terveystalo.com/fi/tyoterveys/tyoterveyssopimus/tyoterveys-mtkn-jasenille

Yhteystiedot ja lisää palveluista löydät sivuiltamme:
https://www.terveystalo.com/

Wellamo, työterveyden puitesopimus

Työterveys Wellamo on moniammatillisen työterveyshuollon osaaja. Olemme Päijät-Hämeen aluetta palveleva, täysin suomalainen kuntaomisteinen osakeyhtiö.  Tuemme toiminnallamme Päijät-Hämeen maakunnan elinvoimaa sekä palvelemalla erityisesti pienyrittäjiä että kehittämällä työterveyshuollon palveluja. 

Maanviljelijäasiakkaita Wellamolla on yli 700 ja kaikkiaan työterveyspalvelujen käyttäjiä yli 20000 henkilöasiakasta ja noin 2200 työnantaja-asiakasta. Kuulumme Työ ja Terveys ry:n verkostoon ja tätä kautta meillä on mahdollisuus tarjota työterveyspalveluja myös valtakunnallisesti.

Työterveys Wellamolla on kymmenen toimipistettä Päijät-Hämeen alueella ja laajat sähköiset palvelut.

Työterveys Wellamo Oy on Työ ja Terveys ry:n ja Hämeen kauppakamarin jäsen.
Yhtiölle on myönnetty avainlipputunnus suomalaisesta palvelusta ja ISO-laatusertifikaatti.

Yhteystiedot ja lisätietoa palveluistamme:
https://www.tyoterveyswellamo.fi/

Jäsenille

Kirjautumisen takana lisää asiaa sopimuksista.