Työterveyshuoltoa Hämeen maatalousyrittäjille ja -yrityksille


MTK Häme on kilpailuttanut työterveyspalvelut maatalousyrittäjiä ja -yrityksiä varten yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Melan kanssa.

Kilpailutuksen myötä solmimme puitesopimukset Mehiläisen, Pihlajalinnan (vain Lahden toimipiste) ja Terveystalo Oy:n kanssa. Puitesopimuksissa on sovittu maatalouden työterveyshuollon sisällöstä ja hinnoista.

Yrittäjänä vältyt vaikeaselkoiselta kilpailutukselta, kun hyödynnät puitesopimustamme. Kilpailutuksessa tavoitteenamme olikin helpottaa työterveyspalveluiden hankintaa ja varmistaa asianmukainen hinta-laatusuhde.

Hämeen alueella toimivat MYEL-vakuutetut maatalousyrittäjät voivat hankkia työterveyspalvelut itselleen ja työntekijöilleen puitesopimuksen mukaisesti ilman omia sopimusneuvotteluja. Työnantajana toimivien on lakisääteisesti järjestettävä työterveyden palvelut lyhytaikaisessakin palkkasuhteessa oleville työntekijöilleen.

Puitesopimuksen hinnat kattavat yleisimmät työterveyden kautta tarjottavat palvelut. Muiden palvelujen osalta noudatetaan palveluntuottajan kulloinkin voimassa olevaa hinnastoa. Liittymissopimusta tehtäessä on tärkeää varmistaa, että sopimus tehdään MTK Hämeen solmiman puitesopimuksen mukaisena.

Työterveyshuoltojen hintoja voit vertailla kirjautumalla sisään.

Seuraavista oppaista löydät lisätietoa työterveyspalvelujen järjestämisestä:
Työterveyspalvelujen ostajan opas
Työterveyshuollon vaihtuminen kunnan ulkoistaessa palveluitaan

Jäsenille

Kirjautumisen takana kilpailutetut hinnat sekä kampanjakoodit.