Maaseutunuoret

Maaseutunuoret toimivat

 

Maaseutunuoret ovat alle 35-vuotiaita MTK:n jäseniä; nuorta vimmaa, asioita liikkeelle laittava voima. Maaseutunuoret ovat tekeväisten ihmisten porukka, johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Yhdistävänä tekijänä maaseutunuorilla on halu vaikuttaa maaseudun asioihin. Toiminnassa on mukana maataloustuottajia, maaseututyrittäjiä, yhteistyökumppaneita, alan opiskelijoita.

Useissa tuottajayhdistyksissä on maaseutunuorten kerhoja ja liitoissa sekä Keskusliitossa on maaseutunuorten valiokunnat. Valiokunnissa paneudutaan maaseudun ajankohtaisiin kysymyksiin etenkin nuorten näkökulmasta, nostetaan esiin nuorten näkökulmia ajankohtaisiin asioihin ja viedään niitä eteenpäin järjestössä. Kerhoissa toiminta on hauskaa yhdessäoloa, ammattiasioita ja kouluttautumista järjestötyöhön. Haluamme kehittää maaseutunuorten näkyvyyttä, toiminnan avoimuutta, viestintää ja koulutusta.

Maaseutunuoret tekevät opinto- ja tutustumismatkoja ja järjestävät juhlia ja tapahtumia. Näitä ovat MTK-Keskusliiton järjestämät, maaseutunuorille suunnatut tapahtumat ja liittojen ja yhdistysten sekä kerhojen toteuttamat tapahtumat. Ole mukana menossa!

​​​​​​​Maaseutunuorten tapahtumista Hämeen alueella tiedotetaan mm. nettisivujemme ajankohtaisvirrassa ja Facebookissa. Ajankohtaista-osion tapahtumakalenterista näet myös tulevia tapahtumia.

Liity Maaseutunuoret -ryhmään ja Eteläisten liittojen omaan ryhmään Facebookissa​​​​​​​

 

Maaseutunuorten valiokunta

 

MTK Hämeellä on MTK Uudenmaan ja SLC:n kanssa yhteinen maaseutunuorten valiokunta, joka kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa.

Hämeen edustajat valiokunnassa vuonna 2019:
Olli Cavén Hauho (pj), 050 332 0555, olli.caven[ at ]hotmail.com
Henri Jussila Kalvola, 0407478412, jussila.henri[ at ]luukku.com
Aino-Maria Mänki Lounais-Häme, 050 374 8924, ainomaria.manki[ at ]gmail.com
Salla Niemi Loppi, 040 9636312, salla-niemi[ at ]hotmail.com 

Valiokunnan sihteerinä toimii vuonna 2019 MTK Hämeen maaseutunuorten asiamies Susanna Valtonen (MTK Häme), susanna.valtonen[ at ]mtk.fi, p. 040 588 0500.

MTK Hämeen maaseutunuorten asiamiehenä toimii 2.1.2018 alkaen Susanna Valtonen (MTK Häme), susanna.valtonen[ at ]mtk.fi, p. 040 588 0500.

 

Maaseutunuoret?

 

Tutustu nuoriin ja lupaaviin maaseutunuorten omilla nettisivuilla. Sivuilta löydät myös ajankohtaiset tapahtumat niin Hämeessä kuin muuallakin Suomessa.

Maaseutunuoret