Mitä maakunnallisia jäsenetuja saan? MTK Hämeen jäsenedut
 

 


 

 

Asianajotoimiston palvelut

Maanomistajien Arviointikeskus Oy on MTK:n jäsenetuyhteistyökumppani. Yhtiö on perehtynyt erityisesti maa- ja metsätalouden lakiasioihin, kiinteistö- ja ympäristöoikeuteen sekä kiinteistöjen arvonmäärityksiin.

MTK:n, SLC:n ja Maanomistajain liiton jäsenille 10 % alennus useimmista kiinteistöarviointi- ja lakipalveluista.

Maanomistajien Arviointikeskus Oy
Revontulentie 8 A, 02100 Espoo
vaihde 020 7411 050
asiakaspalvelu[ at ]arviointikeskus.fi
www.arviointikeskus.fi

MTK Hämeen sopimusasianajotoimistona toimii asianajaja, varatuomari Matti Kess Asianajotoimisto Kess Oy:sta. Hän on myös julkinen kaupanvahvistaja ja suorittanut metsäkiinteistöjen hallinnan, kaupan ja arvioinnin AMK-koulutuksen.
MTK Hämeen jäsenenä olet oikeutettu enintään tunnin mittaiseen veloituksettomaan puhelinneuvontaan. Tuntiperusteisesta asianajopalkkiosta saat 20 %:n alennuksen. Pyydä arvio toimeksiannon kokonaiskustannuksista.
Katso lisää TÄSTÄ.

Asianajotoimisto Kess Oy
Matti Kess
Puh. 050 331 3994
matti.kess( c )kess.fi

 

LähiTapiola

LähiTapiola myöntää MTK-yhdistysten jäsenille tuntuvia etuja omaisuusvakuutuksista. Lisäksi LähiTapiola tarjoaa mielenkiintoisia sijoitusvaihtoehtoja, jotta esim. metsä voi jatkaa kasvuaan myös päätehakkuun jälkeen. LähiTapiola tarjoaa kaikille vuonna 2021 yritystoiminnan aloittaville MTK-yhdistyksen jäsenille sammuttimen. Sammutin toimitetaan tilalle maatalouden riskienhallinnan asiantuntijan tilakäynnillä. 

MTK-edut omaisuusvakuutuksista
- Maatila- ja metsävakuutuksesta 10 % alennus. Jos maatilallasi on tehty LähiTapiolan huolenpitokäynti ja maatilan turvallisuuskartoitus, etusi on 15 %.
- Maatilavakuutuksen alennus 15 %, jos maatilan turvallisuuskartoitus on tehty tai asiakkaalla on 10 000 euron sijoitus säästöhenkivakuutuksessa
- Kotivakuutuksesta 10 % alennus (voimassa myös perheenjäsenillä)

MTK-edut henkilövakuutuksista
- Älyhenkivakuutuksen yhteyteen Firstbeat Hyvinvointianalyysi

SPV-edut:
- Riskienhallinnan ammattilaisen tilakäynti ja sammutin

Muut jäsenedut:
- MTK tuotevastuuvakuutus
- EU-avustajien vastuuvakuutus

 

Suonentiedon ohjelmista 15 %:n alennus

​​​​Suonentieto Oy antaa 15 %:n alennuksen atk-ohjelmiensa normaalihinnoista. Alennus koskee myös ohjelman vaihtotilanteita, mutta ei päivityksiä.

Lisätietoja puhelimesta 017 2642 642 tai myynti( at )suonentieto.fi. Lähimmän jälleenmyyjän löydät Suonentiedon sivuilta.

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Pidä kortti tallessa ja helposti saatavilla. Sähköisen jäsenkortin saat käyttöösi kirjautumalla jäsenportaali Oivaan www.oiva.crmieportal.com/login

Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmiä hyödyntäen. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan MTK-yhdistykseen tai MTK-liittoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).

MTK:n valtakunnalliset jäsenedut löydät täältä.