null Välitä viljelijästä -projektista myös työkykykoordinaattorin palveluita

Ajankohtaista

Välitä viljelijästä -projektista myös työkykykoordinaattorin palveluita

31.1.2022

Välitä viljelijästä-projektin työ jatkuu edelleen Kanta- ja Päijät-Hämeen alueella. Voit siis edelleen tilata projektityöntekijän tilakäynnille, jos mielen päällä on asioita, joihin ei omin voimin tahdo löytyä ratkaisua. Projektista saat apua mm. taloushuolien, ihmissuhdesolmujen tai spv-asioiden selvittelyyn. Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä, projektityöntekijöillä on monia keinoja löytää apuja ja ratkaisuja mitä moninaisimpiin tilanteisiin. Projektityöntekijä voi tuoda asiaan uusia näkökulmia tai ehdottaa erilaisia ratkaisuja mutta yrittäjänä teet kaikki omaa tilaasi koskevat päätökset itse.

Projektin kautta saat myös työkykykoordinaattorin palveluita terveyteen ja työkykyyn liittyvissä asioissa. Työkykykoordinaattori voi yhdessä kanssasi muun muassa auttaa selvittelemään erilaisia kuntoutusvaihtoehtoja, tehdä kuntoutustukihakemuksen tai valituksen hylätystä päätöksestä ja auttaa työuran muutosvaiheissa. Saat tietoa lisäksi esimerkiksi siitä, millaisia todistuksia tarvitset Melaan tai Kelaan, jotta voit saada sinulle kuuluvat etuudet.

Myös 500 euron ostopalvelusitoumuksia voi edelleen hakea terapiaan ja työnohjaukseen projektin kautta.

Yhteyttä kannattaa ottaa matalalla kynnyksellä.

Välitä viljelijästä -projektin Kanta- ja Päijät-Hämeen projektityöntekijän Salla Säterin tavoitat puhelimella numerosta 050 331 8521 ja sähköpostilla osoitteesta salla.sateri@mela.fi.

Käy tutustumassa myös Melan tuleviin tapahtumiin: https://www.mela.fi/tietoa-melasta/tapahtumat/