Takaisin Työterveyshuollon puitesopimuksia käyttöön

Uutinen

Työterveyshuollon puitesopimuksia käyttöön

30.04.2021

MTK Häme on solminut työterveyshuollon puitesopimuksia palveluntarjoajien kanssa

MTK Häme on kilpailuttanut työterveyshuollon puitesopimukset. Käytännössä puitesopimus tarkoittaa palvelukokonaisuutta, jonka hankkimisesta maatalousyrittäjä voi tehdä sopimuksen työterveyshuollon kanssa ja siten hyödyntää valmiiksi neuvoteltua, maatalousyrittäjälle sopivaa sopimusmallia.

Keskeisenä tavoitteena MTK Hämeellä olikin tehdä työterveyshuoltoon liittyminen helpommaksi ja paremmin varmistaa työterveyshuollon soveltuvuus maataloudelle. Samalla maatalousyrittäjien asema työterveyshuollon asiakkaina vahvistuu, kun sopimusmallin takana on oma etujärjestö. Seuraamme ja arvioimme puitesopimuksen toimintaa säännöllisesti palveluntarjoajien kanssa ja etenkin haluamme kuulla jäsentemme palautetta siitä.

MTK Häme kilpailutti työterveyshuoltojen puitesopimukset yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Melan kanssa. Näiltä saimme arvokasta asiantuntija-apua. Kilpailutuksen tuloksena ollaan solmimassa kaksi puitesopimusta, joista ensimmäinen on jo varmistunut, sopimuskumppanina Työterveys Wellamo Oy. Toisen palveluntarjoajan nimi julkistetaan lähipäivinä.

Julkaisemme piakkoin tarkempia tietoja puitesopimusten sisällöstä jäsensivuillamme (edellyttää kirjautumista).

Lisätietoja:
aluepäällikkö Kari Aikio, 040 570 7270, kari.aikio[ at ]mtk.fi