null Eteläisten liittojen maaseutunuorten valiokunnassa paikkoja auki

Ajankohtaista

Eteläisten liittojen maaseutunuorten valiokunnassa paikkoja auki

17.12.2021

Oletko hämäläinen maa- ja metsätaloudesta sekä vaikuttamistoiminnasta kiinnostunut nuori (alle 35-vuotias)? Haluatko vaikuttaa maaseudun asioihin, viedä eteenpäin ajankohtaisia asioita järjestössä ja verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa? Oletko avoin ja yhteistyökykyinen? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan yhteisiin asioihin nuorten valiokunnassa.

MTK-Uusimaan, MTK Hämeen ja SLC Nylundin yhteinen eteläisten liittojen nuorten valiokunta etsii uusia jäseniä mukaan toimintaansa. Nuorten valiokunta koostuu uusimaalaisista ja hämäläisistä nuorista, jotka haluavat osallistua MTK:n toimintaan. Maaseutunuorten valiokunnan keskeisiä tavoitteita ovat yhteistyön lisääminen, tehdyn työn läpinäkyvyys jäsenille ja hyvän yhteishengen luominen järjestössä.


Valiokunta kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa sekä osallistuu erilaisten tempausten ja vaikuttamistilaisuuksien järjestämiseen. Paikka valiokunnassa on kerralla vuoden ja toiminnassa pääsee jatkamaan halutessaan seuraavalle kaudelle. Valiokunnan kokouksista maksetaan valiokuntalaisille kokouspalkkio ja matkakorvaukset. Hämeessä nuorten valiokuntaan on 1-2 avointa paikkaa ja Uudellamaalla 1.

Heräsikö kiinnostuksesi ja tunnistit itsesi tästä kuvauksesta? Lähetä meille avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja miksi haluaisit mukaan valiokuntatoimintaan. Lähetä avoin hakemus osoitteeseen elina.nummela@mtk.fi 3.1.2022 mennessä.

Lisätietoja: maaseutunuorten asianhenkilö Elinalta 040 823 6615.