Takaisin Julistamme Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi! Herkkujen Häme ja Hämeen Sanomien Tähtitapahtuma torstaina 17.8.2023 Hämeenlinnan torilla, klo 15-19

Tiedote

Julistamme Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi! Herkkujen Häme ja Hämeen Sanomien Tähtitapahtuma torstaina 17.8.2023 Hämeenlinnan torilla, klo 15-19

09.06.2023

Julistamme Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi!

Hämeessä, aitojen makujen maakunnassa kannattaa lähteä omalle herkuttelukierrokselle. Löydät Vanajan kalaa, lähitilan pihvilihaa, puhtaita vihanneksia, viinejä, sahtia, olutta, marjaherkkuja, sokerileipurin taidonnäytteitä, aitoa hunajaa ja suklaamestarin luomuksia. Maiskis! On muuten hyvää.

Hämäläisessä ruoassa voit maistaa viljavien ja hyvin hoidettujen peltojen, puhtaiden vesien ja metsien tarjoamat raaka-aineet yhdistettynä taitoon ja luovuuteen valmistaa niistä koko ole-mustamme ravitsevaa ruokaa.

Näiden ajatuksien kera tulemme julistamaan Kanta-Hämeen ruokamaakunnaksi Herkkujen Häme ja Hämeen Sanomien Tähtitapahtumassa, Hämeenlinnan torilla 17.8. klo 15.

TULE tapaamaan torille loistavia ruokamme alkutuottajia, fiilistelemään Kimmo Kopran ja varusmiestoimikunnan bändin kanssa, nauttimaan maukkaista ruoka- ja juoma-antimista.

Lapsille on luvassa mm. ihan oma kalapiste ja luonnonantimista saat tietoa Hämeen Martoilta.

Kulttuuriakaan emme unohda!

Jatkoille voit lähteä Hämeen linnalle, Keskiaikafestivaalien etkoille https://keskiaikafestivaali.fi/aukioloajat/

Seuraa Herkkujen Hämettä:
https://tasteofhame.fi/herkkujen-hame-17-8-2023-hameenlinnan-torilla/

https://www.hameenliitto.fi/tilaisuudet/merkkaa-kalenteriin-herkkujen-hame-ja-hameen-sanomien-tahtitapahtuma-elokuussa/

https://www.proagria.fi/tapahtumat/herkkujen-hame-hameenlinnassa