Maaseutunuoret toimivat

 

Maaseutunuoret ovat alle 35-vuotiaita MTK:n jäseniä; nuorta vimmaa, asioita liikkeelle laittava voima. Maaseutunuoret ovat tekeväisten ihmisten porukka, johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Yhdistävänä tekijänä maaseutunuorilla on halu vaikuttaa maaseudun asioihin. Toiminnassa on mukana maataloustuottajia, maaseututyrittäjiä, yhteistyökumppaneita, alan opiskelijoita.

 

 

Useissa tuottajayhdistyksissä on maaseutunuorten kerhoja ja liitoissa sekä Keskusliitossa on maaseutunuorten valiokunnat. Valiokunnissa paneudutaan maaseudun ajankohtaisiin kysymyksiin etenkin nuorten näkökulmasta, nostetaan esiin nuorten näkökulmia ajankohtaisiin asioihin ja viedään niitä eteenpäin järjestössä. Kerhoissa toiminta on hauskaa yhdessäoloa, ammattiasioita ja kouluttautumista järjestötyöhön. Haluamme kehittää maaseutunuorten näkyvyyttä, toiminnan avoimuutta, viestintää ja koulutusta.

Maaseutunuoret tekevät opinto- ja tutustumismatkoja ja järjestävät juhlia ja tapahtumia. Näitä ovat MTK-Keskusliiton järjestämät, maaseutunuorille suunnatut tapahtumat ja liittojen ja yhdistysten sekä kerhojen toteuttamat tapahtumat. Ole mukana menossa!

Maaseutunuorten tapahtumista Hämeen alueella tiedotetaan mm. nettisivujemme ajankohtaisvirrassa ja Facebookissa. Ajankohtaista-osion tapahtumakalenterista näet myös tulevia tapahtumia.

 

 

Maaseutunuorten valiokunta

MTK Hämeellä on MTK Uudenmaan ja SLC:n kanssa yhteinen maaseutunuorten valiokunta, joka kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa.

Hämeen edustajat valiokunnassa vuonna 2021:
Janne Karkkula, Hauho, 0503279640, janne[ at ]karkkula.net
Salla Niemi Loppi, 040 9636312, salla-niemi[ at ]hotmail.com
Piia Pesola, Loppi, 0401204045, pesolapiia[ at ]gmail.com
Sini Torvinen, Lounais-Häme, 0400773224, sini.viksten[ at ]gmail.com
Valiokunnan sihteerinä toimii vuonna 2021 Mirka Niemelä (MTK Uusimaa) mirka.niemela@mtk.fi
MTK Hämeen maaseutunuorten asiamiehenä toimii Elina Nummela elina.nummela@mtk.fi 040 823 66 15
MTK Hämeen johtokunnassa nuorten edustaja on Olli Caven, Hauho.

Maaseutunuoret?

Tutustu nuoriin ja lupaaviin maaseutunuorten omilla nettisivuilla. Sivuilta löydät myös ajankohtaiset tapahtumat niin Hämeessä kuin muuallakin Suomessa.
Maaseutunuoret