Sisältöjulkaisija

angle-left null Koneurakoinnin kehittämishanke käynnistynyt, vastaa kyselyyn

Uutinen

Koneurakoinnin kehittämishanke käynnistynyt, vastaa kyselyyn

15.4.2019

MTK Häme on yhdessä naapuriliittojen ja Työtehoseuran kanssa käynnistänyt hankkeen koneurakoinnin kehittämiseksi. Koneurakointi on maatilojen yleisimmin harjoitettu sivuansioiden lähde ja alalla on edelleen paljon kehittämismahdollisuuksia. Toisaalta kasvavat maatilat ovat yhä useammin myös urakointipalveluiden käyttäjiä. Hanke käynnistyy nyt kyselyllä, jolla selvitetään maatilojen ja maaseutuyritysten koneurakointipalveluiden kysyntää ja tarjontaa. Nykyisen toiminnan ohella kartoitetaan yrittäjien kiinnostusta ja mahdollisuuksia urakointipalveluiden tuottamiseen tai hankintaan jatkossa sekä alan kehittämistarpeita.

Toivomme mahdollisimman paljon vastauksia kyselyyn, jotta saamme kattavat tiedot urakointipalvelujen kysynnän ja tarjonnan nykytilasta ja kehittämistarpeista. Kyselyn tulosten perusteella suunnataan hankkeen tulevien koulutustilaisuuksien ja opintoretkien sisältöä.

Kyselyyn vastaaminen vie aikaa noin 15 minuuttia ja linkin kyselyyn löydät tästä ​​​​​​​

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme 50 euron arvoista Hankkijan lahjakorttia. Kyselyvastauksia käytetään ainoastaan tässä hankkeessa eikä niitä luovuteta eteenpäin.

Hankkeesta lisätietoa löytyy tästä osoitteesta ja sinne kerätään jatkossa tietoa hankkeen tuloksista ja tapahtumista. Lisätietoja hankkeesta ja tästä kyselystä antaa Työtehoseurasta Eerikki Kaila, p. 044 7143 693